4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Propaganda çalışmalarını tamamladı

AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, 29 Mart yerel seçimlerine 3 gün kala, toplu propaganda çalışmalarına esnaf ziyareti ile nokta koydu.

Zenbilci, kararsız seçmenleri etkilemek amacıyla geçtiğimiz Pazar günü Yeşiltepe Mahallesi Türkan Gizer Sağlık Ocağı önündeki meydanda yapılan görkemli mitingin ardından, Sarıçam ilçe sınırı olan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi kanal kıyısından esnaf ziyareti başlattı.

Yaklaşık 4 saat süren ziyarete Adana Milletvekilleri Ali Küçükaydın, Necdet Ünüvar ve İlçe Başkanı Ali Çaldır, belde belediye başkanları, belediye meclis üyesi adayları ile bin civarında partili eşlik etti.

DSİ kanalından başlayan esnaf ziyaretinde Buruk Mezarlığı'na kadar yürüyen Zenbilci ve milletvekilleri, daha sonra mezarlıktan da Sarıçam İlçe Başkanlığına kadar ziyarete devam etiler. İlçe teşkilatında noktalanan ziyaret ile Zenbilci, 15 Ocak'ta esnaf gezisi ile başladığı propaganda çalışmasını yine esnaf gezisi ile tamamladı.

Yaklaşık 8 kilometre yol yürüyen Zenbilci ve ziyarete katılanlar, esnafın kendilerine gösterdiği ilgiden memnun kaldı. Yaklaşık bin 500 esnafı ziyaret eden Zenbilci, toplu propagandayı noktaladı. Cuma ve Cumartesi günü de bireysel görüşmelerle seçime hazırlanacak olan Zenbilci, 75 günlük seçim çalışması süresince 22 bin ev ziyareti, 4 bin 500 esnaf ziyareti, 350 civarında etkinlik gerçekleştirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 15:59:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?