2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Psikopat damat bu sefer de kayınpederini bıçakladı

yıl önce eşini ve kaynını bıçakla yaralayan adam, bu kez de kayınpederini bıçakladı. Edinilen bilgiye göre olay Adana merkez Belediye Evleri Mahallesi Muhtarlığı önünde meydana geldi. Halil Demir (50) isimli eski kayınpederini konuşmak bahanesiyle çağıran Ahmet Aksu isimli şahıs, sokak ortasında ’kelebek’ diye tabir edilen bıçakla Demir’i bacağından yaraladı.

Yakınları tarafından önce bir polikliniğe kaldırılan yaşlı adam, buradaki ilk müdahalesinin ardından Adana Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. 2 yıl önce, boşanmak üzere olduğu eşi Pakize Demir’i ve ağabeyi Mustafa Demir’i de bıçakla ağır yaralayan Ahmet Aksu olaydan sonra kırmızı bir motosiklet ile kayıplara karıştı.

Olayı anlatan Halil Demir’in oğlu Mustafa Demir, eski damatları Ahmet Aksu’nun daha önce kendisini ve kız kardeşini de yaraladığını ancak gerekli mercilere başvurdukları halde bir sonuç alamadıklarını belirterek, "Bu adam içeriye girmezse biz böyle vurulmaya devam edeceğiz. Çoluğuna çocuğuna bakmıyor, biz bakıyoruz. Bari çocuklarına bakanları rahat bıraksın. Ne yapacağımızı bilmiyoruz, çaresiziz" dedi. Polis olaydan sonra kaçan Ahmet Aksu’yu arama çalışmalarına başladı

adana
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2004 Pazartesi 09:32:24
Güncelleme :8 Kasım 2004 Pazartesi 14:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?