30
Nisan
2024
Salı
ADANA

PTT 63. şubesini açtı

Adana'da PTT'nin 63. şubesi Beyazevler Mahallesi'nde hizmete girdi.

Adana PTT Başmüdürü Mahmut Akbal, yaptığı açıklamada, 62 PTT şubesine ilaveten Beyazevler PTT şubesini de Adnan Kahveci Bulvarı Taç Apartmanı Altı No: 68'de hizmete açtıklarını belirtti. Önümüzdeki günlerde Yüreğir'de Kışla Şubesi, Kozan'da Tufanpaşa şubesini hizmete sokarak şube sayısını 65'e çıkaracaklarını kaydeden Akbal, "Bu yeni şubelerimizin hizmete girmesiyle vatandaşlarımız artık kuyrukta beklemeyecek" dedi.

PTT konseptine uygun olarak açılan şubelerden Türkiye'nin her yerine on/line havaleyi en ucuza gönderdiklerini belirten Akbal, "Ev, iş ve cep telefonlarını, banka kredi kartları, elektrik, su faturaları, emlak vergisi, Bağ-Kur prim borçlarını tahsil ediyoruz. Emekli sandığı, Bağ-Kur ve SSK emeklileri aylıklarını şehir trafiğine girmeden adresine en yakın şubelerimizden aylıklarını alabiliyorlar. APS, koli, taahhütlü mektupları barkodlu olarak alıyoruz. Teslimini internetten takip edebiliyorsunuz" diye konuştu.

Mahmut Akbal, ayrıca 169 numaralı telefon arandığında tebligat dahil her türlü gönderiyi kapıdan alıp alıcısına anında teslim ettiklerini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 10:53:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?