1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

PTT şubesinde silahlı soygun

PTT ŞUBESİNDE SİLAHLI SOYGUN

Adana'da bir PTT şubesine gelen ve yüzünü atkısıyla kapatan silahlı kişi, görevliyi darp edip 8 bin lira parayı alıp kendisini motosikletle bekleyen arkadaşıyla kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Güneşli Mahallesi, Süleyman Vahit Caddesi'nde meydana geldi. Yüzünü gözlerine kadar atkısıyla kapatan bir kişi saat 12:00 civarında Süleyman Vahit Caddesi üzerinde bulunan PTT şubesine gelerek silah çekip kasadaki paraları görevli Müslüm Demirci'den istedi. Demirci, paraları vermek istemeyince zanlı ile görevli arasında arbede yaşandı. Görevliyi darp ederek etkisiz hale getiren şahıs, kasada bulunan yaklaşık 8 bin lira parayı alarak, kendisini

motosikletle bekleyen arkadaşıyla kayıplara karıştı. Görevli hemen polisi aradı. Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı. Ancak zanlılar bulunamadı. Polis şimdi her yerde görevlinin verdiği eşkal ve güvenlik kamerasında yaptığı incelemeden sonra zanlıları yakalamaya çalışacak.

Olayın görgü tanığı Naim Durmuş ise bir anda PTT şubesinde ses duyduklarını, dışarı çıktıklarında soyguncu ile görevlinin kavga ettiğini gördüğünü ardından ise zanlının koşarak kaçmaya başladığını yerlere paraların düştüğünü anlattı.

PTT ŞUBESİNDE SİLAHLI SOYGUN
PTT ŞUBESİNDE SİLAHLI SOYGUN
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2011 Cuma 13:59:02
Güncelleme :18 Şubat 2011 Cuma 14:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?