3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

PTT'lerde güvenlik arttırıldı

Posta hizmetlerinin yanında bankacılığa da başlayan PTT'de, vatandaşların huzurlu bir ortamda hizmet alabilmeleri için güvenliğin üst seviyeye çıkarıldığı bildirildi.

PTT Adana Başmüdürü Mahmut Akbal, PTT Bank konseptiyle yenilenen şubelerin, modern görünümleriyle vatandaşlara hizmet vermeye başladığını ifade etti. Akbal, bankacılık işlemlerinin başlamasının ardından mevcut güvenlik tedbirlerine ilave olarak tüm iş yerlerinde alarm sistemleri kurulduğunu, görüntülü merkezi kamera sistemine geçildiğini, ayrıca özel güvenlik şirketi elemanları istihdam edildiğini kaydetti.

Adana'da 27 yeni güvenlik personeli alındığını belirten Akbal, alınan güvenlik tedbirleriyle soygunlara karşı caydırıcılığın yanı sıra personelin can güvenliğinin de korunmasının hedeflendiğini bildirdi.

Amaçlarının tüm PTT hizmetlerini vatandaşın ayağına götürmek olduğunu ifade eden Akbal, "Fiziki açıdan yetersiz olan şubeleri çağa uygun hale getiriyoruz. Hedefimiz tüm şubeleri çağa uygun hale getirmektir. Vatandaşlarımız yenilenen şubelerimizde sıra beklemeden işlemlerini yaptırabilirler" dedi.

Personel sıkıntılarının kalmadığını, postaları gününde adrese teslim ettiklerini kaydeden Akbal, yaz aylarını yaylada geçiren vatandaşların mağduriyetini gidermek için Akçatekir yaylasında, mevcut PTT şubesine ilave olarak bir de mevsimlik şube açacaklarını belirtti.

PTT Adana Başmüdürü Mahmut Akbal, 66. PTT şubesini Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde açtıklarının altını çizerek, bu şubede mevcut bankacılık ve posta hizmetlerinin yanında yakın zamanda kargo hizmetinin de verilmeye başlanacağını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 12:40:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?