4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Radyo vericileri taşınacak

Adana'da faaliyet gösteren 12 radyonun ortak yayınına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, kent içindeki radyo vericilerinin Alihocalı köyüne taşınacağını söyledi.

Radyo Seyhan, Radyo Güney, Radyo Erkan, Radyo A, Adana Süper FM, Adana FM, Efsane Radyo, Yıldız Radyo, Ses Radyo, Kent FM, Kalp FM ve Akdeniz FM'in ortak canlı yayınında Radyo Seyhan Genel Yayın Yönetmeni Efsun Erkemen'in konuğu olan Aytaç Durak, Adanalılardan gelen soruları cevapladı.

Canlı yayın öncesi 12 radyonun yöneticileriyle bir araya gelen ve kent içindeki radyo vericilerinin Alihocalı köyünde tek kuleye konuşlanması konusunda söz veren Durak, böylece şehir merkezindeki radyo vericilerinin yarattığı sorunun da ortadan kalkacağını söyledi.

Radyo Seyhan Genel Yayın Yönetmeni Efsun Erkemen de, "Kent merkezindeki verici kirliliğinin ortadan kaldırılması ve yayınların kalite standardı açısından, vericilerin Alihocalı emisyon noktasında bulunması yararlı olacaktır. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'a, bu soruna gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Canlı yayında Adanalılar'ın sorularını yanıtlayan Aytaç Durak, vatandaşı, Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin yetki ve sorumluluk alanları konusunda bilgilendirdi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 11:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?