3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Rahimden cin çıkartma davası

Adana’da 23 yaşındaki F.K.’ye ‘rahminde cin var çıkartmam gerekir’ diyerek tecavüze kalkıştığı iddiasıyla hakkında 22.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan türbe bekçisi emekli öğretmen 61 yaşındaki Yücel U.K, delil yetersizliğinden beraat etti.

Kafeteryada çalışan F.K., 26 Mart 2007’de polise giderek, ‘Deli Yücel’ lakabıyla da tanınan ve kendini Çobandede Türbesi’nin müdürü olarak tanıtan Yücel U.K'nın kendisini evine götürüp tecavüz etmeye çalıştığını iddia edip şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine Yücel hakkında ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, nitelikli cinsel saldırı’ suçundan Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Yaklaşık 4 aydır devam eden davanın karar duruşmasına tutuksuz emekli öğretmen Kılıçyaldır ile şikayetinden vazgeçen F.K. katılmadı. Mahkeme savcısı, delil yetersizliğinden Kılıçyaldır’ın beraatını istedi.

ÇIRILÇIPLAK SOYUP YIKADI

Daha önceki duruşmalara katılan F.K., ifadesinde zaman zaman Çobandede Türbesi’ni gidip dua ettiğini belirterek, “Türbenin müdürü olarak bildiğim Kılıçyaldır, dua ederken, yanıma gelip ‘senin içinde cin var. Rahmine yazılmış. Bunu çıkartmak gerekir’ dedi. Beni evine götürüp çırılçıplak banyoda yıkadıktan sonra yatağa yatırdı. Üzerime uzandı. Tecavüze kalkışırken ayağımla kendisini itip üzerimden uzaklaştırdım'' demişti.

‘Cinsel saldırıdan’ 12 yıl, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ’ suçundan ise 10 yıl 6 ay olmak üzere toplam 22 yıl 6 ay hapis cezası istenen Yücel ise iftiraya uğradığını öne sürerek, “Bana öksüz olduğunu, kötü yola düştüğünü söyleyince yardım ettim. Ancak, beni utanç verici suçla suçladı'' diyerek suçlamayı kabul etmemişti.
Mahkeme heyeti, Yücel'in yöneltilen suçları işlediğine dair mahkumiyetine yeterli kanıt bulunamadığından beraatine karar verdi.

 

Ajanslar
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 16:59:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hülya usul IP: 88.227.147.xxx Tarih : 1.03.2008 21:23:28

insanların dua etmeye rahatlamaya gittiği bir yerde böyle sapık böyle cani bir insanın hala nasıl öyle yerlerde tutulduğunu biemiyorum lütfen artık bir önlem alınsın bu sapıklık son bulsun genç kızlarımızın bir anlık saflığından yararlanılmasın böyle yerler nezih insanlara emanet edilsin kontrol altına alınsın deli yücelmiş gebersin inşallah paramparça olsun aşağılık allahından bulsun tabi allah korkusu varsa