3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Rahip Dondu'nun memnuniyet ziyareti

Adana'daki Bebekli Kilise'nin rahibi Francis Dondu, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ü ziyaret ederek, kilisenin rutin temizliğinin belediye ekiplerince yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Öztürk'ü makamında ziyaret eden Dondu, bundan önceki yıllarda 5 yıl Afrika’da, 2 yıl Amerika’da ve 3 yıl İtalya’da görev yaptığını belirterek, “Bu ülkelerde yerel yönetimler ibadethanelerin temizliğine yardımcı olmuyorlar. Ancak Türkiye’de böyle bir uygulamayla karşılaşmış olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

Başkan Öztürk ise, temizlik hizmetini yürütürken ibadethanelere özel önem verdiklerini kaydetti. Öztürk, “Adana’da göreve geldiğimiz günden bu yana büyüyen sorumluluk sahamızda temizlik hizmeti vatandaşlarımızın en çok takdir ettiği çalışmamız oldu. Sokak, cadde ve bulvar temizliğinin yanında ibadethanelerimizi de ayrım gözetmeksizin düzenli olarak temizlemeye özen gösterdik. Bu amaçla kurduğumuz özel ekibimiz, sınırlarımızdaki tüm cami ve kiliselerin temizliğini düzenli olarak yapmaktadır” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 14:52:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?