30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Ramazan etkinlikleri sürüyor

Seyhan Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri hız kesmeden sürüyor.

Seyhan Belediyesi Ramazan Şenlikleri'nin 9. gününde, Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne bağlı Tasavvuf Musıkisi Grubu'nun ilahi konseri izleyenleri mest etti. Tasavvuf konserinin hemen ardından sahne alan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisi ise Hayal Dünyası'nı dolduran binlerce kişiyi coşturdu.

Öte yandan, Ramazan Şenlikleri kapsamında yarın saat 20.30'da, Hayal Dünyası'nda kukla gösterisi minik izleyicilerle buluşacak. Saat 21.30'da ise, stand-up sanatçısı Atalay Demirci sahneye çıkacak.

Belediye Başkanı Azim Öztürk, geleneksel hale getirilen Ramazan Şenlikleri'nin Türkiye genelinde ses getirdiğini söyledi. "Türkiye, Ramazan'ı artık Sultanahmet'ten değil, Seyhan Hayal Dünyası'ndan izliyor" diyen Öztürk, "Ramazan ayı boyunca her güne iki ayrı etkinliğin düzenlendiği Toros Mahallesi Hayal Dünyası'na akın eden binlerce Adanalı ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesidir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2007 Cumartesi 13:17:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammed habib kuş IP: 88.228.177.xxx Tarih : 22.09.2007 13:58:27

çok güzel şenlikler yapılıyor bende izledim allah razı olsun Azim Östürk özelikle minik duaları getirdiği için teşekür ederiz Azim Öztürk işalah seneyede gelir veizlemek nasip olur işalah teşekür ederiz