4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Randevu evi kundaklandı

Adana'da randevu evi olarak kullanıldığı için mühürlenen eve kimliği belirlenemeyen iki kişi tarafından molotof kokteyli atıldı.

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Merkez Yüreğir İlçesi Süleyman Vahit Caddesi üzerindeki 2 katlı müstakil evde meydana geldi. İddialara göre, daha önceleri randevu evi olarak kullanıldığı önü sürülen eve kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından molotof kokteyli atıldı.

Molotofun evin camını kırarak içeri düşmesiyle evin içindeki eşyalar alev aldı. Çevredeki vatandaşların durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla eve girerek yangını kısa sürede
söndürdü.

Yangının söndürülmesinin ardından eve giren polis ekipleri inceleme yaptı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede saldırının motolof kokteyli ile gerçekleştirildiği anlaşıldı. Molotof kokteyliyle yapılan saldırının siyasi olmadığı öğrenildi. Randevu evine motolof kokteyli atarak motosikletle kaçan iki şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Randevu eviyle ilgili olarak ev sahiplerinin yarın adliyede hakim karşısına çıkacakları öğrenilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü
bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 09:27:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?