4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Rektörden Zenbilci'ye ziyaret

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, merkez ilçe Sarıçam Belediyesi ile birlikte çalışacaklarını belirterek, Başkan Zenbilci’ye başarılar diledi.

Başkan Zenbilci’yi makamında ziyaret eden Akınoğlu, başarı dileğinde bulundu. Sarıçam ilçe sınırları içinde yer alan Çukurova Üniversitesi Rektörü Alper Akınoğlu yeni ilçenin kurucu Belediye Başkanı olan Ahmet Zenbilci ile bundan sonra birlikte çalışacaklarını söyledi.

Bu ziyaretin birlikte çalışmanın ilk adım olduğunu belirten Prof. Dr. Akınoğlu, “Sarıçam ilçesinin belediye başkanlığının seçim sonucu hepimize hayırlı olsun. Başkanımıza bu görevinde başarılar diliyorum. Kendisiyle birlikte çalışmaktan mutlu olacağım. Üniversite olarak her zaman başkanımızın yanındayız. Belediye ile işbirliği içinde olacağız” dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ise Rektör Akınoğlu’nun ziyaretinden memnun olduğunu belirterek, ÇÜ’ nün Sarıçam için çok önemli olduğunu, her zaman belediye olarak üniversiteden faydalanacaklarını kaydetti.

Zenbilci, üniversitenin Sarıçam için bir değer olduğunu bu değerin ilçeye ayrı bir önem kazandırdığını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 15:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?