4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Sağ, Özer'e kefil

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, seçim çalışmalarına hız kazandırdı.

Malatyalılar, Karslılar, Ardahanlılar, Iğdırlılar ile İslahiyeliler derneklerini ziyaret eden Turan Özer, hizmete yönelik projelerini anlattı ve destek istedi. Özer, sohbetlerinde 29 Mart Yerel Seçimleri'nin ülkemiz açısından önemli bir fırsat olduğunu yineleyerek, bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti. Özer, "Dürüstlük ilkemiz, hizmet adımız olacak" dedi.

Turan Özer'i seçim çalışmaları sırasında yalnız bırakmayan CHP 22. Dönem Adana Milletvekili Kemal Sağ ve eşi Elife Sağ da, eşlik ettikleri Özer'e her konuda "kefil" olduklarını söylediler.

Kemal Sağ, "Seyhan Belediye Başkan Adayımız Turan Özer, dürüstlüğü, demokratlığı ve Seyhan'a duyduğu hizmet aşkı ile Seyhanlı'nın beklediği belediye başkanıdır. Yurttaşlarımızın Turan Özer fırsatını iyi değerlendireceğine inanıyorum" diye konuştu.

Andırınlılar Derneği ile Malatyalılar Derneği ziyaretine CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özgümüş, Adana Milletvekili Hulusi Güvel, Çukurova Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Turgay Develi, Milletvekili Adayı Ayhan Barut, Adana eski milletvekili Mahmut Keçeli, Bekir Sıtkı Özer de katılarak birer konuşma yaptılar, CHP'ye oy desteği istediler.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 11:04:15
Güncelleme :28 Şubat 2009 Cumartesi 11:08:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?