4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Sağlık ocağı sözü verdi

AKP  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici, Yeşiloba Mahallesi sakinlerine, sağlık ocağı yapımı için yardımcı olma sözü verdi.

Bilici, Yeşiloba Mahallesi'ndeki Afet Evleri sakinlerini ziyaret ederek, dertlerini dinledi. Yaklaşık 500 kişiye hitap eden Bilici, Adana’nın halinin içler acısı olduğunu ileri sürerek, göreve geldikleri takdirde ilk olarak istihdama yönelik çalışmalara yoğunlaşacaklarını ifade etti.

Bilici, “Sevgili hemşehrilerim, şahsıma göstermiş olduğunuz ilgi ve coşkuya teşekkür ediyorum. 29 Mart seçimleri Adana’yı yönetecek kişilerin belirlenmesi açısından son derece önemli. Burada en büyük görev sizlere düşüyor. Üç dönem Adana’ya milletvekili olarak hizmet verdim. Adana’nın iyi yönetilmediğini görünce, kendimi sorumlu hissettiğim için yola koyuldum. Hep birlikte el ele vererek kentimizi yeniden kalkındırmak için çaba göstereceğiz” dedi.
Vatandaşların “Öncelikle bu çevrede sağlık ocağı yok. Yıllardır Şakirpaşa’ya gidiyoruz ve buraya oldukça uzak. Ayrıca ekmek büfeleri yetersiz olduğundan kuyruk çilesi çekiyoruz" diye dert yanması üzerine Bilici, sağlığın her şeyden önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Söz veriyorum, buraya bir sağlık ocağı yapımı konusunda yardımcı olacağım. Ekmeği artık çile çekmeden günün her saatinde rahatlıkla alacaksınız. Su fiyatlarını ise aşağıya çekeceğiz. AK Parti, sosyal belediyecilik konusunda oldukça başarılı. Ben de sizlerin ne ihtiyacı varsa onları yapmak için var gücümle çalışacağım. Çocuklarınıza iyi bir gelecek temin etmek için varım. Destek sizden, hizmet bizden.”
AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici, spor ile ilgili orijinal projeleri arasına bir yenisini daha ekledi, “Bir gün gelecek Adana, Akdeniz Oyunları'nın yapıldığı kent olacaktır” dedi.
Bilici, Akdeniz Oyunları'nın Adana’da yapılmasını düşünmenin hiç de hayal olmadığını ifade ederek, ”Böylesi bir organizasyonun gerçekleştirilmesi için önce inanacaksın. Hayalini yapacaksın. Gerçekleştirilmesi için de içtenlikle ve yüreklilikle kolları sıvayacaksın. Ülkemizin ve Adanamızın tanıtımı adına böylesi uluslar arası organizasyonlara ihtiyacımız olduğu muhakkak. Bunun için de büyük düşünmek gerek. Paylaşımın üstesinden gelemeyeceği sorun olmaz” diye konuştu.

Bilici, göreve gelmesi halinde, bu projeyi hayatiyete geçirmeyi hiç aklından çıkarmayacağını da sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 15:33:17
Güncelleme :13 Mart 2009 Cuma 15:33:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?