4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Sağlıkçıların rekabeti başladı

Adana İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı hastaneler ile birimlerde görev yapan personel arasındaki dayanışmayı sağlamak amacıyla düzenlenen futbol turnuvası başladı.

Sağlık Müdürlüğü spor tesislerinde Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen tarafından düzenlenen futbol turnuvasının başlaması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Sağlık Müdürü Dr. Aytekin Kemik, turnuvanın centilmenlik çerçevesinde geçmesi dileğinde bulunarak, bu tür etkinliklerin personel arasındaki dayanışmayı da artıracağına inandığını söyledi.

Turnuvanın Adana Devlet Hastanesi ile Sağlıkspor arasında oynanan ilk maçın başlama vuruşunu da yapan Sağlık Müdürü Dr. Aytekin Kemik, takımlara başarılar diledi.Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Recep Kurum, katkılarından dolayı Sağlık Müdürü Dr. Aytekin Kemik’e bir plaket verdi.

Turnuvanın açılış maçını Sağlık Müdürü Dr. Aytekin kemik, Sağlık Müdür Yardımcıları ile Adana Devlet hastanesi başhekimi Dr. Mehmet Yağcı da izledi.
Üç grup halinde ve eleme usulüne göre oynan turnuvaya Sağlıkspor, Diş Tabipleri, Türkgücü, Personel, Adana Devlet Hastanesi, Toros Kaplanları, Ruhsağlığı, 112, Birlikspor, Kozan Devlet Hastanesi, Doğumevi, Halk Sağlığı laboratuarı, Çukurova Devlet ve SHÇEK takımları katılıyor.

Turnuvada ilk 3’e giren ve turnuvanın en centilmen takımına birer kupa verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 10:53:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?