30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Sahibinden kaçtı, havaalanına daldı

Adana'da sahibinin elinden kaçarak, havalimanına giren başıboş atlar, peşine düşürdüğü özel güvenlik görevlileri ile polislere zor anlar yaşattı. 

Adana Havalimanı'nın iç hatlar binası önünden koşarak giden başıboş 2 at, özel güvenlik görevlileri ve polisleri peşine düşürdü. Dış hatlar binası tarafına giden atlar, kovalamaca sonucu hava limanı içindeki ağaçlık alana kaçtı. Çiftleşme dönemindeki atlar, çifte atarak kendilerine yaklaşılmasını engelledi. Havalimanı görevlileri, bir yandan basın mensuplarına tepki gösterirken bir yandan da havalimanı sahasında dolaşan atları dışarı çıkarmaya çalıştı. 

Havalimanı içinde yaşanan kovalamaca sırasında, ara tahliye kapılarına yönlendirilen atlardan erkek olanı dışarı çıkıp, dişisi de içeride kalınca görevlilere zor anlar yaşattı. Hırçınlaşan dişi at, bir türlü dışarı çıkmayınca, özel güvenlik görevlileri çareyi erkek atı da tekrar içeri almakta buldu. Yeniden bir araya gelen atlar, süratle geldikleri yöne doğru kaçarken, meraklı yolcu yakınlarına da korkulu anlar yaşattılar. 

Başıboş atlar, yaklaşık 45 dakika süren kovalamaca sonunda havalimanından çıkarak kayboldu.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 10:48:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eren ocekop IP: 85.104.195.xxx Tarih : 24.05.2007 17:36:52
YAZIK TÜRKİYENİN EN BÜYÜK VE EN MODERN KENTLERİNDEN ADANA YA HİÇ YAKIŞMIYOR !