2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Sahte reçete operasyonu

Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) Adana Hastanesi’nde bir doktor sahte gözlük reçetesi yazdığı gerekçesiyle hakkında soruşturma açıldı. İhbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri sağlık karnelerine el koyarken 2 kişiyi de gözaltına aldı.

Olay SSK Adana Hastanesi Göz Polikliniği’nde görevli göz doktoru Y.E. ile yanında bulunan bir kişinin polikliniğe üzerinde toplam 21 adet SSK emeklisi ve bunların bakmakla yükümlü olduğu kişilere ait reçetelerle birlikte gelmesiyle ortaya çıktı.

Poliklinik görevlilerinin ihbarda bulunması üzerine harekete geçen hastane yönetimi, doktor hakkında soruşturma başlatırken, Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri de karnelere el koydu. Doktorla birlikte polikliniğe gelen ve kaçmayı başaran şahsın gözlükçü simsarı olduğu bildirilince emniyet güçleri, gözlükçülere yönelik operasyon başlattı. Yapılan operasyon da ismi açıklanmayan 2 kişi gözaltına alındı.


Bu arada, Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) Adana Hastanesi de Dr. Y.E. hakkında sahte gözlük reçetesi yazdığı gerekçesiyle soruşturma açtı.

ADANA (İHA) -
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2004 Perşembe 10:24:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?