30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Sahur vaktinde ölü bulundu

Adana'da bir kişi sahur vaktinde ölü olarak bulundu. Kimin yaptığı ve nasıl gerçekleştiği konusunda henüz belli olmayan olayda, öldürülen şahsın vücudunda bir çok kesiğe rastlandı.

Edinilen bilgilere göre olay, 03.50 sıralarında Adana Askeri Hastanesi yanında inşaat halinde bulunan apartmanın zemin katında gerçekleşti. Bir ihbarı değerlendiren emniyet ekipleri olay yerine geldiklerinde sadece iç çamaşırları ile kalan ve vücudunda kesikler olan bir erkek cesedi ile karşılaştılar. Etrafta kısa bir araştırma yapan polis, yine apartmanın zemin katında başka bir şahsın oturduğunu fark etti. Bu şahsa sorular sorarak olayı anlamaya çalışan emniyet ekipleri, şahsın verdiği bilgiler doğrultusunda ölen kişinin Serkan Uslu(35) isimli vatandaş olduğu anlaşıldı. Polis tarafından göz altına alınan ve kimliği açıklanmayan şahıs, " Ben buraya sonradan geldim. Bu inşaatta yatmak istedim. Ama yerde yatan ceset ile karşılaştım. Benim olayla bir ilgim yok. Ölen kişiyi tanırdım ama öldüğünü inşaata geldiğimde fark ettim" dedi.

Olay yerine gelen doktorlar yaptıkları kontrollerde öldürülen Serkan Uslu'nun başka bir yerde öldürüldüğünü ve muhtemelen sürüklenerek bulunduğu noktaya getirilmiş olabileceğini belirtti. Hayatını kaybeden Uslu'nun pantolonu ve üstünde bulunan her şeyin kaybolması, emniyet ekiplerinde hırsızlık şüphesi de yarattı. Vücudunun bir çok yerinde kesikler bulunan ve kanlar içinde kalan Uslu'nun cesedi Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Polis olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2007 Pazartesi 11:22:11
Güncelleme :8 Ekim 2007 Pazartesi 11:27:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?