2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Şaka ölüm getirdi

Adana’da, ablasını almak üzere gelen eniştesini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan genç, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olaya karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan iki aileye mensup 7 kişi ise serbest bırakıldı.

Merkez Seyhan İlçesi Barboros Mahallesi’nde dün gece yaşanan olayın ardından gözaltına alınan ve Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nde sorgulanan Serhat P. (15), eniştesini kendisinin bıçakladığını itiraf etti. Serhat, "Ailece evimize baskına geldiler. Kavga çıkınca eniştem beni sırtımdan ısırdı. Canım acıyınca bıçağı salladım. Korkutmak istemiştim. Amacım öldürmek değildi. Pişmanım" dedi.

"Adam öldürmek" suçundan adliyeye sevk edilen Serhat P. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ölümle biten kavgaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan iki aileye mensup 7 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada Ferzand Çelik’in cesedine Adana Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapıldı. Bir çocuk babası Çelik’in cenazesi, Hazreti Musa Camii’nde kılınan namazın ardından Küçükoba Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İddiaya göre olay, 1 çocuk annesi Şaibe Çelik’in geçimsizlik yüzünden baba evine dönmesi ile başladı. Ferzand Çelik (24), karısını geri götürmek için Diyarbakır’dan Adana’ya gelmiş, ancak evde çıkan kavga sonucu bacağından bıçaklanmış, aşırı kan kaybettiği için de kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Aynı olayda kardeşi Yasin Çelik de (22) kafasından yaralanmıştı. Cinayet zanlısı Serhat P. ile birlikte kavgaya karışan her iki aileye mensup 7 kişi gözaltına alınmıştı.

adana
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2004 Cumartesi 17:24:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?