2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Şampiyon güreşçilerden ziyaret

Adana İsmet Atlı Güreş Merkezi'nde geçtiğimiz Çarşamba günü yapılan '17-18 Yaş Okullar Arası Grekoromen Güreş' müsabakalarında 16 takım arasından il birincisi olan Ceyhan Endüstri Meslek Lisesi okul güreş takımı, Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş'u ziyaret etti.

Güreşçileri kabulünde bir konuşma yapan Kaymakam Karakuş, "Başarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. İnşallah Türkiye birinciliğini elde ederek ilçemizi ve dünya müsabakalarında da ülkemizi temsil edersiniz. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Müsabakalarda Ceyhan Endüstri Meslek Lisesi takımından 46 kiloda Selahattin Tekerek, 60 kiloda Veysel Aslan, 84 kiloda Semih Kayak, 96 kiloda Ahmet Uğur Sezgin,120 kiloda Ali İhsan Ariç birincilik elde ederken; 66 kiloda Fırat Musta Uçgun, ikincilik, 66 kiloda Muhammet Berat Farsak ile 96 kiloda Semih Kuyucu, üçüncü oldular.

İl birincisi olan Ceyhan Endüstri Meslek Lisesi takımı, 2-3 Aralık 2008 tarihlerinde Kahramanmaraş'ta yapılacak olan grekoromen müsabakalarında grup birinciliği için Adana'yı temsil edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 14:17:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?