3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Şampiyona ASKF sahip çıktı

Romanya'nın Başkenti Bükreş'te 3-5 Ekim 2008 tarihleri arasında yapılan 6. WSKF Avrupa Şampiyonası'nda 3 altın, 2 gümüş madalya kazanan Cumali Sarıdoğan'a, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) sahip çıkarak destek verdi.

Avrupa karate şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Türk Milli Takımı'nda yer alan Adanalı sporcu Cumali Sardoğan, 3 kez kürsüye çıkarak İstiklal Marşı'nı salondakilere dinlettirmenin gururunu yaşadı.
"Sporcumuzla ne kadar gurur duysak azdır" diyen Adana ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri, "Zor şartlarda çalışan bir sporcumuzun böylesine büyük bir başarıya imza atması Adanamıza onur vermektedir. Kendisi ile gurur duyuyoruz" dedi.

Şampiyon olmasının ardından Adana dışından birçok yerden davet edilmesine karşılık memleketinde ilk kez ASKF Başkanı Ali Gülleri ve Başkan Vekili Zeki Aysan'ın kendisini makamlarına davet etmesinin mutluluk verici olduğunu ifade eden Cumali Sarıdoğan ise, "Benim bu büyük başarılarım inşallah geleceğe örnek olur. Bana destek verenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 09:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?