4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Şampiyona gönüllüleri buluştu

Adana’da 5-15 Ekim 2009 tarihlerinde düzenlenecek olan Avrupa Tekerlekli Basketbol Şampiyonasında görev yapacak gönüllü üniversite öğrencileri eğitim çalışmaları kapsamında bir araya geldi.

Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası Organizasyon Komitesi Genel Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İsmail Güneş, Adana Hilton Oteli’ndeki toplantıda, şampiyonada gönüllü olarak görev yapacak üniversite öğrencilerine yapacakları çalışmalarla ilgili yaklaşık 2 saat süren eğitim verdi.

Organizasyon Koordinatörü İsmail Güneş, gönüllülüğün, toplumsal hayatta herhangi bir karşılık ya da çıkar gözetmeksizin bilgi, zaman, beceri ve kaynaklarını kullanarak yapılması gereken bir iş olduğunu ve öğrencilerin bu sosyal sorumluluğu paylaşarak, duyarlılık gösterdiklerini ifade ederek katılan gönüllülere teşekkür etti.

Güneş’in yaptığı sunumda gönüllülere organizasyon ile ilgili bilgiler vererek gönüllülerin organizasyon kapsamında yapacakları görevleri anlattı. Sunum sonrasında öğrenciler söz alarak böylesi büyük bir organizasyona katılmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 15:41:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?