4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Şampiyonlardan Durak'a ziyaret

Çukurova Üniversitesi’nin Türkiye şampiyonu sporcuları, kazandıkları kupalarla birlikte Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ı makamında ziyaret etti.

Beraberinde masa tenisi hocası öğretim görevlisi Sunay Atakan, futbol hocası öğretim görevlisi Nuri Yıldız, kürek hocası öğretim görevlisi Harun Tosun ve şampiyon sporcular olduğu halde Başkan Durak’ı makamında ziyaret eden Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü 2. Başkanı öğretim görevlisi Mehmet Bilbek, bu yıl içerisinde yapılan şampiyonalarda önemli başarılar elde ettiklerini söyledi.

Çukurova Üniversitesi bayan takımının 6. kez Süper Lig Şampiyonu olduğunu ifade eden Bilbek, “Masa Tenisi Bayan yıldız takımımız Türkiye şampiyonu, bayan genç takımı Türkiye ikincisi, bayan minik takımı Türkiye ikincisi oldu. Adana Büyükşehir Belediyesi Kürek İhtisas Kulübü ile ortak çıkarttığımız kürek takımı ise Türkiye 3.’üncülüğü ile Türkiye 5’inciliği elde etti.

Futbol Takımı ise Süper Amatör Küme’ye yükseldi” şeklinde konuştu. Bilbek, Seyhan Baraj Gölü ile Seyhan İçgöl’ünün uluslar arası su sporları müsabakaları yapmaya uygun olduğunu, parkur eksikliği nedeniyle bunun gerçekleşemediğini sözlerine ekledi.

"BÜYÜKŞEHİR YÜZMEDE TÜRKİYE’YE ÖRNEK"

Öğretim görevlisi kürek hocası Harun Tosun, Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı yüzme kurslarının Türkiye’ye örnek olduğunu söyleyerek, “Bu yıla kadar 81 bin çocuğa yüzme öğretilmiş. Bu çok önemli bir rakamdır. Tüm belediyeler Adana Büyükşehir Belediyesi’ni örnek almalı” dedi.

Sporcuları ve hocaları kutlayan Başkan Durak, “Adanalı olarak başarılarınızla gurur duyuyoruz. Başarılarınızın devamını dilerken, Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi. Başkan Durak, Seyhan Baraj Gölü ile Seyhan İçgöl’üne parkur yapılması için de her türlü desteği vereceklerini kaydetti
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 11:03:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?