1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Şampiyonun gözü Özbekistan'da

ŞAMPİYONUN GÖZÜ ÖZBEKİSTAN'DA

Muay-Thai alanında üst üstte 3. kez 'Avrupa Şampiyonu' olan Nurhayat Hiçyakmazer, hedefinin eylül ayında Özbekistan'da yapılacak olan 'Dünya Muay-Thai Şampiyonası'nda Türkiye'yi başarıyla temsil ederek, altın madalyaya uzanmak olduğunu söyledi.

38 ülkeden yaklaşık 800 sporcunun katılımıyla Antalya'da organize edilen; 'Muay-Thai Avrupa Şampiyonası'nda 67 kiloda mücadele eden ve tüm rakiplerini saf dışı bırakarak mutlu sona ulaşan Hiçyakmazer, mutluluğunu Adana Valisi İlhan Atış ile paylaştı. Atış'ı makamında ziyaret eden Hiçyakmazer'e; Vali Yardısı Halis Arslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade de de eşlik etti. Mhuay-Thai'de ilk defa Türkiye'ye bir altın madalya kazandırmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşadığını anlatan Nurhayat Hiçyakmazer, elde ettiği başarıyla birlikte bu yıl üçüncü kez 'Avrupa Şampiyonu' olduğunu söyledi.

Hiçyakmazer, “Bunun yanında yine mhuay-thai alanında 3 defa da 'Dünya Şampiyonu' oldum. 2011 yılı Eylül ayında da Özbekistan'da dünya şampiyonası var inşallah orda 'dünya şampiyonu' olup, ülkeme ve kendi başarıma dördüncü şampiyonluğumu eklemeyi hedefliyorum” dedi. Katkı ve destekleri nedeniyle Vali İlhan Atış ve Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade'ye de teşekkür eten Hiçyakmazer, yeni başarılara imza atmak için de sabırsızlandığını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Atış da, “Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Dünya Şampiyonasında başarı elde ederek, altın madalya kazanacağına inanıyor, kendisini tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

ŞAMPİYONUN GÖZÜ ÖZBEKİSTAN'DA
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2011 Salı 16:01:04
Güncelleme :10 Mayıs 2011 Salı 17:23:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?