3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Sanatçı Morgül'den eğitime destek

Adana'da sahne alan ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, şarkılarıyla herkesi eğiteme destek vermeye çağırdı.

Güney Eğitim Vakfı'nın kuruluşunun 14'üncü yılı nedeniyle Seyhan Oteli'nde düzenlenen baloda ünlü sanatçı Yılmaz Morgül sahne aldı. Gecede, maddi durumları iyi olmayan, ancak başarılı olan öğrencilere burs verilmesi sağlandı.

Balo'nun açılış konuşmasını yapan Güney Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ağıroğlu, amaçlarının; başarılı, ancak maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs sağlayarak eğitime destek vermek olduğunu söyledi.

Ağıroğlu, vakfın bugüne kadar 428 öğrenciye burs sağladığını ifade ederek, "Hedefimiz, gelir getirici yeni projelerle daha çok öğrenciye burs vermektir. Yarınlarımızın teminatı, Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş, laik, demokrat Türk gençlerinin yetişmesi ve onların aydınlık yarınlar kurabilmeleri adına bir ışık olmak görevimizdir. Bu amaç için çalışan bizler, ülkemizi seviyor ve ülke kalkınmasının eğitim, bilim ve teknolojiye yatırım yaparak, daha çok gencin iyi bir eğitim almasına katkıda bulunarak sağlanacağına inanıyoruz. Gelin karanlıktan aydınlığa giden yolda, hep beraber bir ışık yakalım. Başarılı ama yoksul gençlerimize destek olarak, ülkemizin aydınlanmasına katkı sağlayalım" diye konuştu.

Konuşmanın ardından konuklara maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs vermeleri yönünde çağrıda bulunuldu. Baloya katılan onlarca davetli, öğrencilere yardımda bulunmak için söz verdi. Daha sonra sahne alan ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, şarkılarıyla herkesi eğitime destek vermeye çağırdı.

Morgül, söylediği hareketli şarkılarla da davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Davetliler, gecenin geç saatlerine kadar dans edip, halay çekerek gönüllerince eğlendi. Baloya; Adana Valisi İlhan Atış, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Ümit Özgümüş ve kentin önde gelen isimleri katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 10:15:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
msin IP: 85.104.11.xxx Tarih : 16.11.2008 11:31:15

Gerçekten çok güzel bir geceydi,uzun zamandır böylesine eğlenmemiştim.Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.