1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Sanatçıdan örnek davranış

ADANALI SANATÇIDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Adanalı sanatçı Ali Turaç, "Bir ünite kan bir candır" sloganıyla seslendirdiği "Hele Yavrum" isimli şarkısının albüm gelirlerini lösemi ve talasemi (Akdeniz anemisi) hastası çocuklara bağışladı. Turaç, amaçlarının lösemili hastaların sesini duyurabilmek ve tedavilerine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Akdeniz anemisi ve lösemi ile savaşan hastalara destek olmak ve onların tedavilerine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli kampanyalar yürüten şarkıcı Ali Turaç, son olarak "Bir ünite kan bir candır" sloganıyla çıkardığı albümünde yer alan "Hele Yavrum" isimli şarkısına klip çekti. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Onkoloji Çocuk Bölümü'nde çekilen klipte yaşanmış dramları ele alan Turaç, kendi imkanlarıyla sağladığı çalışmaların gelirini hastalara bağışladı. Hasta çocuklara el

bilgisayarı, televizyon ve klima hediye eden Turaç, LÖSEV Vakfı'na bağış yaptıktan sonra Adana Kan Hastalıkları Derneği üyesi çocuklara giysi yardımında bulundu.

Onlarla el ele vererek bu hastalığı yenmeleri için moral aşılamaya çalıştıklarını dile getiren Turaç, desteğini esirgemeyen ve organizasyonda emeği geçen Polis Başmüfettişi Hasan Hüseyin Anmak ve yönetmen Kubilay Aksun'a teşekkür etti. Turaç, "Bir ünite kan bir can demekse eğer, o zaman birlik olma zamanı, el ele tutuşma zamanı. Bu nedenle toplumun her kesiminden destek bekliyoruz" dedi.

Adana Kan Hastalıkları Derneği Başkanı Şahin Özbingül, yakın ilgi ve alakasından dolayı Ali Turaç'a teşekkür ederek, "Toplumun her kesimini bu sanatçımız gibi duyarlı olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

ADANALI SANATÇIDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2011 Perşembe 10:17:04
Güncelleme :9 Haziran 2011 Perşembe 12:42:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan kurt IP: 88.251.121.xxx Tarih : 13.06.2011 20:39:50

ali turaç abimiz ceyhandan semih kardeşimizin akrabası olur. kendieri çok duyarlı insanlardır.. teşekkürler hepsine.. çok büyük sanatçı gerçekten. saygı duyuyorum. akrabası olan semih arkadasımızın da sesi gayet güzeldir.