5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Sanayiciler Hannover yolcusu

Adanalı sanayiciler, Adana Sanayi Odası’nca düzenlenen inceleme gezisi kapsamında, dünyanın en büyük sanayi fuarı olarak nitelendirilen Hannover Sanayi Fuarı’na katılıyor.

Değişik sektörlerde faaliyet gösteren 20 firmadan 24 sanayicinin oluşturduğu heyet, 11-15 Nisan tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek fuara katılmak üzere hava yolu ile yola çıktı. Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özgümüş, üyelerinin dış pazarlara açılarak ihracata yönelmeleri, ortak yatırım ve işbirliği imkanlarını geliştirmeleri ve teknolojiyi yakından takip etmeleri gerektiğine inandıklarını söyledi.

ASO’nun, üye sanayicilerini bugüne kadar birçok uluslararası fuara taşıdığını, kent için önemli pazar olarak gördükleri çeşitli ülkelere iş heyeti gezileri düzenlediklerini belirten Özgümüş, "Hannover Sanayi Fuarı’na düzenlediğimiz inceleme gezisi de bu çalışmalarımızdan biri. Sanayicilerimizin bu önemli organizasyondan yeni iş bağlantılarıyla, kent ekonomisine yeni katkılarla, yüzleri gülerek döneceğine inanıyoruz" dedi.

Hannover Sanayi Fuarı, fabrika otomasyonu, malzeme taşıma, yüzey işleme, enerji, yan sanayi, araştırma ve geliştirme konularında 60 ülkeden 6 bin 500’den fazla katılımcı ve 200 bini aşkın ziyaretçiyle dünyanın en büyük sanayi fuarları arasında yer alıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2005 Pazar 12:55:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?