5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Saniye saniye kundaklama

Adana’da bir iş yerini kundaklamaya çalışan şahıs güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, gece geç saatlerde Güzelyalı Mahallesi Kenan Evren Bulvarı üzerinde bulunan bir tekel bayiinde meydana geldi.

Geçtiğimiz günlerde de kundaklama girişiminin yapıldığı iddia edilen Prenses Tekel Bayii işletmecisi Semih Elibol, iş yerine güvenlik kamerası sistemi kurdurdu.

Harekete duyarlı kayıt yapan kamera, gece geç saatlerde meydana gelen kundaklama girişimini saniye saniye kaydetti.

Görüntülerde sürekli sağına soluna bakan orta boylu genç birinin önce çevreyi kontrol ettiği ardından içinde benzin olduğu bildirilen pet şişeyi bir kenara bırakarak iş yerinin kapısını kağıtlarla tutuşturmaya çalıştığı görülüyor.

Bayii çalışanı bir kişi, Feyzullah Gültekin şahsın kağıtları yakmak için eğildiği sırada kendisine seslendiğini, bir anlık şaşkınlık yaşayan şahsın hiç birşey olmamış gibi davrandığını, bu civarda açık tekel bayii olup olmadığını sorduğunu söylüyor.

Kayıtlarda da şahsın kağıtları yakmak üzere eğildiği sırada bir anda doğrulduğu ve bir şeyler anlatmaya çalıştığı anlaşılıyor.

Olayın polise haber verilmesinin ardından bölgeye ulaşan emniyet güçleri çevrede geniş çaplı araştırma yaparken kundaklama girişiminde bulunan şahsın yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 11:14:19
Güncelleme :19 Nisan 2005 Salı 15:57:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?