5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Saniye saniye silahlı çatışma

Adana’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Bir akaryakıt istasyonuna ait güvenlik kamerası 2 kişinin vurulduğu kavgayı saniye saniye kaydetti.

Alınan bilgiye göre, olay bugün saat 14.00 sularında merkez Yüreğir İlçesi, Yavuzlar Mahallesi, Orhan Kemal Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi.

Tarım işçilerine elçilik yapan Sinan Kaylı (25), arkadaşlarını da yanına alarak, kimliği açıklanmayan ve 250 milyon lira alacağı bulunan kişiyle akaryakıt istasyonunda buluştu.

Taraflar arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma küfürleşmeye daha sonra silahlı kavgaya dönüştü. Silahların kullanıldığı kavgada, Sinan Kaylı sağ karın boşluğundan, Ahmet Öncel ise (24) sol omzundan aldığı kurşunla yaralandı. Silahlı kavgaya karışan 4 kişi ise plakası tespit edilemeyen bir otomobille olay yerinden kaçtı. Yaralanan 2 kişi, kavga sırasında bulunan arkadaşları Refik Karataş (27) tarafından 63 EH 343 plakalı otomobille Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu arada, olay yerinde inceleme yapan polis, güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği silahlı kavganın görüntüleri inceledi. Polis eşkallerini belirlediği şahısların yakalanmasına çalışırken, olay yerinde 6 adet boş kovan buldu. Polis, yaralıların taşındığı otomobilde ise 1 adet tabanca ve 1 adet üzerinde kan izleri bulunan bıçak ele geçirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2005 Çarşamba 16:48:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?