4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Şans oyunları sonu oluyordu

Adana'da, 7 ay önce nikahsız kocasını sokak ortasında yaraladığı iddiasıyla yargılanan kadın, "Benden aldığı paraları şans oyunlarına yatırdığı için vurdum" dedi.

Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlayan duruşmada Hayriye Özgen (54) ve nikahsız olarak birlikte yaşadığı kocası Nurettin Yüksel (54) hazır bulundu. Hayriye Özgen verdiği ifadede Nurettin Yüksel ile 17 yıldır nikahsız yaşadığını belirterek şunları söyledi:

"Bu adam benim paralarımı yiyordu, dövüyordu, hakaret ediyordu. Evimi sattırıp, parayı yedi. Silah kullanmayı bana kendisi öğretti. Çocuklarıma maddi yardım yapmamı engelliyordu. Gözüm iyi görmemesine rağmen, olaydan 2-3 ay önce birlikte aldığımız ruhsatsız silahı ona doğrulttum ve vurdum. Şans oyunlarını çok oynuyordu. Benden aldığı bütün paraları şans oyunlarına yatırıyordu."

Yoksul ise, mahkemede Özgen'in anlattığı gibi parasını yemesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını ileri sürerek şunları kaydetti:

"Ben Hayriye Özgen'i terk etmek istedim. Arkamı döndüğüm an ateş etti. Yaralandım, gerisini hatırlamıyorum. Parasını yemem söz konusu değildir. Ben şikayetçi değilim."

Mahkeme heyeti, Hayriye Özgen'in tutukluluk halinin devamına karar verirken, duruşmayı başka bir tarihe erteledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 16:25:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?