30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Sarhoş - Polis kovalamacası

Adana'da aşırı alkol aldıktan sonra havaya ateş açarak aracıyla polisten kaçmaya çalışan şahıs, kovalamaca sonucu önce bir otomobile, sonra da görevli polis memuruna çarpınca yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, aşırı alkol alan ve Kıyıboyu Caddesi üzerinde havaya rastgele ateş ettikten sonra 01 PK 287 plakalı otomobiliyle kaçmaya çalışan alkollü sürücü, kendisini takibe alan polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçtı. Polis ekipleri şahsı takibe alarak kovalamaya başladı. Aşrı sürat yapan alkollü sürücü, Öğretmenler Bulvarı üzerindeki kavşağa çıkarken bir otomobile çarparak kontrolünü kaybetti. Alkollü sürücü kavşakta kendisini durdurmak isteyen Asayiş Şube Ekipleri'nde görevli Murtezem Ateş (35) isimli polise çarparak durabildi. 

Sürücü, polisler tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, yaralanan polis memuru Murtezem Ateş ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Ateş'in üç ayrı yerinde kırık bulunduğu öğrenildi. 

Çarpma neticesi hafif yaralandığı belirtilen ve üzerinden kimlik çıkmayan alkollü sürücü, tedavi ve alkol testi için Numune Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan tedavinin ardından karakola götürülmek üzere hastaneden sedye ile çıkartılan sürücü, "Ben bir şeyden kaçmıyorum. Şimdi bunlar 'araba nerde derler'. Sıkarlar kafama 'başka bir cinayet' derler" diyerek tepki gösterdi.
Görgü tanıkları, otomobil sürücüsünün viraja çok hızlı girip, önce otomobile daha sonrada polise çarparak yaralanmasına sebep olduğu söyledi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2007 Çarşamba 00:50:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?