1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Sarıçam'da temizlik işleri fidan dikti

SARIÇAM'DA TEMİZLİK İŞLERİ FİDAN DİKTİ

Sarıçam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çevreyi temiz tutmak ve yeşil bir çevre oluşumunu sağlamak için Buruk İstiklal Mahallesinde fidan dikimi yaptı.

Sarıçam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Buruk İstiklal Mahallesinde bulunan yaklaşık 4 dönüm bir alan üzerine ağaç fidanı dikimi yaptı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından üretilen farklı ağaç türlerinden oluşan tüplü fidanların dikimine Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ile Veli Yavuz İlköğretim Okulundan bir grup öğrencide katıldı.

Öğrenciler, temizlik işleri işçileri ve park bahçeler birimi elamanları ile birlikte gerçekleşen fidan dikiminde Başkan Ahmet Zenbilci, katılımcılara teşekkür etti. Bu fidan dikim törenine katılan herkesin bir dikili ağacı olduğunu belirterek, "Sizler bu diktiğiniz ağaçların geleceğini takip ediniz. Bu fidanların dikimini yapmak kadar takip etmekte önemli. Diktiğiniz bu ağaçlarla temiz çevrenin oluşmasına, çevrenin yeşillenmesine katkı sağladınız. Çünkü peygamberimiz bir hadisinde 'Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz' hadisi ile ağaç dikmeyi teşvik etmiştir. Sarıçam Belediyesi olarak bir taraftan çevre temizliğini yaparken, diğer yandan da bu tür faaliyetler ile yeşil bir çevrenin oluşumuna katkı sağlıyoruz. Temizlenen çevreye oksijen yayacak yeşil vadiler oluşturuyoruz" dedi.

SARIÇAM'DA TEMİZLİK İŞLERİ FİDAN DİKTİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2011 Perşembe 13:37:05
Güncelleme :28 Nisan 2011 Perşembe 14:47:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?