30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Şarkıcı kadın canından oluyordu!

Adana'da şarkıcılık yaptığı belirtilen bir kadın hazırlamış olduğu yemeği ocakta unutup uyuyunca az kalsın canından oluyordu.

Olay, Gazipaşa Mahallesi 30 sokakta 23.00'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, geceleri bir barda şarkıcılık yaptığı belirtilen Sevilay Özkan (32), gündüz eve gelerek yemek yapmaya başladı. Yemeği ocağa koyduğu sırada yorgunluktan biraz dinlenmek isteyen genç kadın uyuya kaldı.

Ocakta unutulan yemek bir süre sonra yanmaya başladı ve evin her tarafını dumanlar sardı. Uykuda olduğu için ve dumanın da etkisi ile kendisini kaybeden genç kadını ölmekten son anda komşularının ihbarı kurtardı. Evden yükselen dumanları gören ve durumu hemen polis ile itfaiye ekiplerine bildiren Özkan'ın komşuları korku dolu anlar yaşadı.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ve kurtarma ekipleri dış kapıyı kırarak, eve girdi. İçeride yoğun şekilde bulunan dumandan etkilenen ve ağır yaralanan Özkan, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangına sebep olan yemeğin bulunduğu tencere itfaiye ekipleri tarafından dışarı çıkarılırken, Sevilay Özkan'ın şarkıcılık yaptığı ve tek başına yaşadığı belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2007 Pazartesi 10:32:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?