29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Sarkıntılık yapan dayısını bıçakladı

Adana'da bir kadın, kendisine sarkıntılık yaptığını öne sürdüğü dayısını sırtından bıçaklayarak yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, 28 yaşındaki H.D., Sinanpaşa Mahallesi Aqualad arkasındaki Seyhan Nehri kıyısındaki ağaç gölgesinde otururken, yanında bulunan dayısı 53 yaşındaki A.A.'yı, çantasında taşıdığı "rambo" tabir edilecek bıçakla sırtından yaraladı.A.A., olaydan sonra yaralı olarak yaklaşık 300 metre kaçtıktan sonra kan kaybından yere düştü.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri A.A.'yı yaralı olarak bulurken, elinden yaralanan H.D.'yi de olay yerinde yakaladı. A.A. ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İlk müdahalesinin ardından ameliyata alınan A.A.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Öte yandan olaydan sonra girdiği şok yüzünden sürekli ağlayan H.D. polis ekipleri tarafından verilen suyu içerken, ifadesinde dayısının kendisine sarkıntılık yaptığını ve bu yüzden bıçakladığını söylediği öğrenildi.Olay yerinde yapılan incelemede ise 1 kadın çantası, sigara paketi ve izmaritleri, olayda kullanıldığı tespit edilen kanlı bıçak bulundu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 10:47:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?