3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Satranç kursu tamamlandı

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen satranç kursu tamamlandı. Katılım belgesi verilen 470 kursiyere, birer santranç takımı hediye edildi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nca Tarihi Kız Lisesi salonlarında düzenlenen ve yaz boyunca 5 dönem olarak verilen satranç kursunun tamamlanması nedeniyle tören düzenlendi.

Türkiye Satranç Federasyonu Asbaşkanı Tahsin Aktar, törende yaptığı konuşmada, satranca sahip çıktığı ve böyle bir organizasyona imza attığı için Adana Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiğini söyledi. Aktar, Satranç Federasyonu olarak Büyükşehir Belediyesi ile daha büyük projelere imza atacaklarını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanı ve Sportif Faaliyetler Sorumlusu Tuncer Akdoğan da, belediye olarak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere çok büyük ağırlık ve önem verdiklerini söyledi. Akdoğan, “Satrancın yaygınlaştırılması amacıyla önümüzdeki yaz döneminde daha büyük hamleler atacağız” dedi.

Türkiye Satranç Federasyonu Asbaşkanı Tahsin Aktar tarafından hazırlanan plaketi Başkan Aytaç Durak adına Tuncer Akdoğan alırken, kursları başarıyla tamamlayan 470 kursiyere Büyükşehir Belediyesi tarafından katılım belgesi ile birer satranç takımı hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 16:19:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?