30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Savcının eşi toprağa verildi

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Adana Cumhuriyet Savcısı Ali Karabulut'un eşi, gözyaşları arasında toprağa verildi.


Kozan'dan Adana'ya giden Savcı Ali Karabulut idaresindeki 01 AK 199 plakalı otomobilin, Kozan-İmamoğlu Karayolu'nun 5. kilometresinde, karşı yönden gelen Harun Topaktaş'ın kullandığı 01 RG 706 plakalı otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada, diğer aracın sürücüsü Harun Topaktaş ve araçta bulunan Battal Dayanıklı ile birlikte hayatını kaybeden Nadire Karabulut'un cenazesi, İmamoğlu Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Kozan ilçesindeki baba evine getirildi. Cenaze burada bir süre bekletildikten sonra Kozan Belediyesi Mezarlığı'na götürüldü. Karabulut, burada kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.


Cenaze törenine, savcının kazada hafif yaralanan oğlu Safa Karabulut'un yanı sıra yakınları, Adana Vali Yardımcısı Mehmet Demir, Adana Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile Adana ve Kozan Adliyesi personeli katıldı.


Bu arada, kazada hayatını kaybeden Harun Topaktaş ile Battal Dayanıklı'nın da sabah saatlerinde aynı mezarlıkta toprağa verildiği öğrenildi.


Öte yandan, kazada ağır yaralanan Cumhuriyet Savcısı Ali Karabulut ile Selami Gönül'ün tedavileri Başkent Üniversitesi Yüreğir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ederken, Savcı Karabulut'un henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2007 Pazartesi 14:15:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?