29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Sayın 10 yıl aradan sonra Adana'da

Özel bir konser için Adana'ya gelen ünlü sanatçı Emel Sayın, kısa bir süre içerisinde yeni bir albüm çıkaracağını açıkladı.

Yaklaşık 10 yılın ardından konser vermek için Adana'ya gelen Emel Sayın, bir süredir devam eden suskunluğunun sebebinin çıkaracağı yeni albümü olduğunu belirtti. Gece gündüz yeni şarkıları için zaman harcayan Sayın, kısa bir süre sonra çıkaracağı albüm ile oldukça dikkat çekeceğini dile getirdi.

En son ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile bir projede yer alan Emel Sayın, bir çok program ve dizi teklifinin geldiğini, ancak tüm zamanını yeni çıkaracak albüme ayırdığını belirtti.

Albümünün ardından en mantıklı projeyi kabul edeceğini vurgulayan Sayın, "Yeni albüm hazırlıkları devam ediyor. Şu anda yeni şarkılarımız üzerinde çalışıyoruz. Şefimiz Selçuk Tekay ile birlikte yine en iyisini ortaya çıkarmak için çaba gösteriyoruz. Bir çok proje için teklifler geliyor. Tüm teklifleri çıkacak albümün ardından değerlendirmek istiyorum. Bir çok teklif var. Şu an için bunlardan söz etmek istemiyorum. Yeni albümle birlikte, yeni bir proje de start alacak" dedi. Adana Valisi İlhan Atış'ın da izlediği konser, gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2007 Cumartesi 12:14:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?