2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Sayısal Loto bayi çekilişi yapıldı

Milli Piyango bünyesinde yer alan şans oyunlarından Sayısal Loto bayiliği için Adana'da kura çekimi yapıldı.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (AESOB) yapılan kura çekimine Sayısal Loto bayiliği almak isteyen 92 kişi katıldı. Adana 3. Noteri tarafından gerçekleştirilen çekiliş sonucu Adana'da hizmet verecek 7 yeni Sayısal Loto bayi belirlendi.

Çekiliş sonucu Groseri Market Güzelyalı Şubesi, Mahmut Celayir, Yadigar Çim, Halil İbrahim Bozkurt, Ahmet Erdinç (Meydan Caddesi) Ömer Geyik (Kozan Caddesi) ve Gıyasettin Tetik Adana'daki yeni Sayısal Loto bayisi oldular. Adana Milli Piyangocular Esnaf Odası Başkanı Mustafa Karabaş, Adana'da Sayısal Loto bayisinin 80 ulaştığını belirtirken, yeni bayilerin kente şans getirmesi dileğinde bulundu.

Sayısal Loto'da geçen yıl Adana'dan bir kişinin 3,5 milyon, bu yılda bir şanslı vatandaşın 600 bin YTL kazandığını belirten Karabaş, 2009 yılı için yeni bayi başvurularının da Haziran ayından itibaren yapılabileceğini, bayilik için sabıka kaydı olmayan esnaflardan tekel bayi, akaryakıt istasyonları, kırtasiyeciler ve marketler gibi işyeri yetkililerinin başvuruda bulunabileceğini söyledi.

 

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 10:48:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?