3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Seda Sayan Adanalıları coşturdu

Ünlü sanatçı Seda Sayan, Denizbank tarafından düzenlenen "Tarım Şenliği" kapsamında Adana'da konser verdi.

Sunuculuğunu Savaş Karakaş'ın yaptığı "Tarım Şenliği" etkinliğinde Denizbank İşletme ve Tarım Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosunda düzenlenen konser öncesi yaptığı konuşmada, tarıma Ziraat Bankası'ndan sonra en fazla destek veren banka olduklarını söyledi.

Bu kapsamda sektörde bir ilk ve tarıma yönelik en büyük organizasyon olan "Tarım Şenliği"ni çiftçilere armağan ettiklerini belirten Ertürk, "Şenlik kapsamında ülkemizi köy köy, kasaba kasaba dolaşarak üreticilerimizle bir araya geleme fırsatı bulduğumuz için heyecanlı ve mutluyuz. Biz çiftçimizi, üreticimizi birer iş adamı olarak değerlendiriyor ve hak ettikleri hizmeti sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından Seda Sayan'dan önce sahneye yerel sanatçı Abdi Çemel çıkarak konsere gelenleri coşturdu. Abdi Çemel'in ardından sahne alan ünlü şarkıcı Seda Sayan, pembe bir elbiseyle çıktığı konser alanında seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Ünlü sanatçı kendini dinlemeye gelen vatandaşları söylediği hareketli şarkılarla coşturdu. Sanatçı hareketli şarkılarda dans ederek seyircileri büyüledi. Seda Sayan Adanalıların çok ekmeğini yediğini söyleyerek, "Adana'nın bu nedenle bizde çok emeği var. Adana'yı çok seviyorum. Allah'ına kadar Adanalıyık" diye konuştu.

Seda Sayan'ı cep telefonuyla görüntülemek isteyen hayranları sanatçının sahnenin önüne gelmesiyle birlikte coştu. Seda Sayan'ın erkek hayranlarından çok kadın hayranlarının olması da dikkat çekti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2008 Pazar 09:11:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET GÜNAY IP: 85.99.44.xxx Tarih : 25.08.2008 17:01:11

YA EVET SEDA SAYANIN KONSERİ COK GÜZELDİ BENDE KATILDIN O KOSERE YA COK GÜZELDİ