1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Şehit annesine anlamlı hediye

ANNELER GÜNÜ'NDE ŞEHİT ANNESİNE ANLAMLI HEDİYE

Adana'nın Kozan ilçesinde hayırsever bir iş adamının hediye ettiği çamaşır makinesi, Anneler Günü'nde şehit annesine teslim edildi.

2010 yılının temmuz ayında Van'ın Gürpınar ilçesinde şehit olan Jandarma Komando Çavuş Serdar Yeşilyurt'un annesi Zeliha Yeşilyurt'a, Anneler Günü'nde isminin açıklanmasını istemeyen bir iş adamı tarafından çamaşır makinesi hediye edildi. Hediyesini dernek yöneticilere ile birlikte şehit annesine teslim eden Kozan Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bahar Ocak, "Zeliha annemizi yılın annesi ilan ettik. Bir iş adamımız Anneler Günü nedeniyle size hediye uygun gördüler, güle güle kullanın" dedi.

Şehit annesi tüm annelerin gününü kutlayarak, dernek yöneticilerine teşekkür etti. Şehit babası Ümmet Yeşilyurt da, "Oğlum şehit olalı 10 ay oldu. Devletimiz her an için yanımızda. Başta kaymakamımız olmak üzere valimiz ve daha büyüklerimiz, devlet büyüklerim sağ olsunlar bizi yalnız bırakmadılar" diyerek teşekkür etti.

Şehidin engelli kız kardeşi Selma Yeşilyur ise, "Kaymakamımıza teşekkür ediyorum, onlar cennete gidecekler" dedi.

Şehit ailesine kaymakamlık, belediye, sivil toplum kuruluşları, iş adamları, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin katkılarıyla Kozan merkezde iki katlı ev yaptırıldığı ve ailenin ilerleyen günlerde evlerine taşınacakları da öğrenildi.

ANNELER GÜNÜ'NDE ŞEHİT ANNESİNE ANLAMLI HEDİYE
ANNELER GÜNÜ'NDE ŞEHİT ANNESİNE ANLAMLI HEDİYE
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2011 Cumartesi 12:32:00
Güncelleme :7 Mayıs 2011 Cumartesi 13:23:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?