3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Şehit babası 5 yıldır uyuyamıyor

Adana'da, şehit babası Ramazan Bulgan, 5 yıldır bütün bayramlarının buruk, gecelerinin uykusuz geçtiğini söyledi.

Şırnak'ta 5 yıl önce teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan jandarma er İsa Bulgan'ın babası Ramazan Bulgan(60), oğlunun mezarını bir gün olsun yalnız bırakmıyor. Her Cuma Namazı sonrası ve bayramlarda oğlunun mezarına gelerek dua okuyan gözü yaşlı baba, Kurban Bayramı öncesi Asri Mezarlık'ta bulunan şehitliğe geldi.

Oğlunun mezarını temizleyip çiçek bırakan şehit babası, daha sonra gözyaşlarını tutamayarak dua okudu, mezar taşındaki fotoğrafını öptü.

Şehit babası Ramazan Bulgan, oğlunun şehit olmasının üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen acısının bir türlü dinmediğini söyledi. Şehit İsa Bulgan'ın 8 erkek çocuğundan birisi olduğunu belirten Bulgan, ''Tek oğlum değil ama evlat acısı çok büyük. Oğlumun acısı hiç bitmedi. Buraya her Cuma Namazı sonrası, her bayram öncesi ve bayram günü geliyorum. Oğlumu bir gün olsun yalnız bırakmıyorum" dedi.

Oğlunun şehit olduğu gün kendisinin de öldüğünü ve 5 yıldır ölü gibi yaşadığını ifade eden Bulgan, "Artık bu terörü bitirsinler. Terör bitmezse bizim gibi gözü yaşlı anne ve baba daha çok olacak. Ben geceleri sürekli onu düşünüyorum. 5 yıldır geceleri uyuyamıyorum. Ben de oğlumla birlikte mezara girdim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 14:47:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
jandarma er cihan gökdeniz IP: 81.215.57.xxx Tarih : 1.10.2011 18:46:33

allah sabır bavrsin başı sağolsun