30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Şehit babasının hayalleri yıkıldı

Şırnak'ta el bombasının kazayla patlaması sonucu şehit olan Piyade Çavuş Mehmet Nuri Bakıcı'nın babası "Ne hayallerimiz vardı. Hepsi yıkıldı" diyerek gözyaşı döktü.

Namaz Dağı bölgesinde vatani görevini yaparken henüz belirlenemeyen bir nedenle el bombasının patlaması sonucu şehit düşen Piyade Çavuş Mehmet Nuri Bakıcı'nın Adana'nın Karaisalı ilçesine bağlı Körüklü köyünde oturan ailesi acı haberle yıkıldı. Üç çocuğunun en büyüğü olan oğlu Mehmet Nuri Bakıcı'nın terhisine 150 günden az kaldığını ve sürekli telefonla görüştüklerini belirten baba Ahmet Bakıcı, "Ne hayallerimiz vardı. Hepsi yıkıldı" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Oğluyla bir ay önce telefonla görüştüğünü söyleyen anne Rabiya Bakıcı ise "Çok iyi olduğunu söyledi. Her zaman bize moral veriyordu" diyerek gözyaşı döktü. Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından memleketine gönderilen şehit Mehmet Nuri Bakıcı'nın yarın köyünde toprağa verileceği bildirildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 13:13:14
Güncelleme :22 Kasım 2007 Perşembe 13:18:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cansu kanan IP: 88.226.116.xxx Tarih : 23.11.2007 13:39:19

allah yardımız olsun allah sabır versın demekten baska bırsey gelmıyor elımden ama ne mutlu sıze boyle evlat yetıstırmısınız...Bende sevdıgımı yolluyorum askere vatan saolsun bızde sonrakı bacılarımız kardeslerımızın rahatı ıcın vatan saolsun...Allah sabır versın acınız ıcın ama gurur duyun o sızı cok guzel temsıl ettı...:(