2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Sen misin beni boşayan!

Adana'da Hatice Kılıç, haberi olmadan kendisini boşayan eşi marketçi İsa Kılıç'ı boşadı.

Hatice ve İsa Kılıç çifti, 1999'da evlendi. Evlendiği dönemde muhasebecilik yapan İsa ile eşi Hatice'nin Atahan ve Burak Mizan adını verdikleri iki çocukları oldu.

Hatice Kılıç, ikinci çocuğu Burak'a hamileyken eşi İsa Kılıç 2005'de evi terk etti. Muhasebeciliği bırakıp market açtı. Hatice Kılıç ise, terk edilmeyi gurur meselesi yapıp 2 yıl boyunca eşinin yanına gitmedi. Baba evinde kalan Hatice Kılıç, çocuklarına bakmak için bir özel şirketin muhasebe bölümüne iş başvurusu yaptı. İstenen nüfus kayıt örneğini almak için nüfus müdürlüğüne giden Hatice Kılıç, eşinin 4 Temmuz 2006'da kendisini habersizce boşadığını, büyük oğlu Atahan'ın da velayetini aldığını öğrenince şoke oldu.

Hatice Kılıç, boşanma kararının iptali için 3'üncü Aile Mahkemesi'ne `iadeyi muhakeme ve boşanma' davası açtı. Hatice Kılıç'ın açtığı dava sonuçlandı. Sahte boşanma iptal edilirken, Kılıç'ın açtığı davada hakim çifti boşadı. Çocuklardan Atahan'a 300 YTL, Burak Mizan'a ise 200 YTL nafaka bağlandı. Hatice Kılıç ise 25 bin YTL manevi tazminat aldı. Yanında götürdüğü sahte nüfus cüzdanı da çıkardığı bir kadını eşi diye tanıtıp boşandığı ileri sürülen İsa Kılıç hakkında, `Eşini haberi olmadan resmi belgede sahtecilik yaparak boşadığı' iddiasıyla 7'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan dava ise devam ediyor. 22.5 yıl hapis cezası istenen Kılıç hakkında yakalama emri çıkartıldı

...
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 08:26:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?