1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Sen misin okuldan atan!

Adana'da sınıfta kaldığı ve disiplinsiz davranışları olduğu için okuldan atılan bir kişi tartıştığı müdür yardımcısını darp edip burnunu kırdı.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 9. sınıf öğrencisi A.K., geçtiğimiz yıl sınıfta kaldığı ve disiplinsiz davranışlar sergilediği için okuldan atıldı. A.K., kayıt döneminde atıldığı okula bir arkadaşıyla birlikte gelerek, "Siz beni okulda nasıl atarsınız, beni nasıl sınıfta bırakırsınız" diye tartıştı. Öğrenci tartışmayla da yetinmeyerek kayıt yapan müdür yardımcılarına küfür etti. Bunun üzerine müdür yardımcısı Adem Savaş, öğrenci kendisiyle tartışmamasına rağmen ettiği küfürlere dayanamayarak, "O küfürleri aynen sana iade ediyorum" dedi. Bunun üzerine öğrenci müdür yardımcısına saldırmak istedi çıkan arbede sonrası öğrenci okuldan çıkartıldı. Ancak öğrenci sürekli müdür yardımcısını tehdit etmeye başladı.

Evinden okula gitmek için çıkan Adem Savaş'ın yanına gelen A.K, "Beni tanıdın mı" diye sordu. Müdür yardımcısı, tanımadığını belirtince, "Beni nasıl tanımazsın ama şimdi tanıyacaksın" diyerek Savaş'a kafa atarak burnunu kırdı. Savaş, öğrenciye karşılık verince yanındaki arkadaşları da müdür yardımcısını darp etmeye başladı. Bu arada çevrede olayı gören vatandaşlar gelince saldırganlar kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Savaş, hemen Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada burnu kırıldığı tespit edilen Savaş'a müdahale yapıldıktan sonra taburcu edildi.

10 gün rapor alan Savaş, saldırganlardan şikayetçi olacağını belirterek, "Ben bu öğrenciyi tanımam, zaten okulda da benimle değil başka bir müdür yardımcısı arkadaşla tartışmıştı. Ona küfredince ben de araya girmiştim. Bugün de evimden çıkarken gelip beni darp etti. Burnum kırıldı" dedi 

iha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2013 Pazartesi 11:24:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?