1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Serbest bırakıldı, tekrar yakalandı

SERBEST BIRAKILDI, TEKRAR YAKALANDI

Adana'da "kasten adam öldürmek ve suç örgütüne üye olmak" suçundan mahkum olan ancak dosyası Yargıtay aşamasında bulunduğu sırada tahliye olan şahıs, 33 yıl 11 aylık hapis cezasının onanması üzerine yakalanıp tekrar cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, cezası onanmadığı için ocak ayında cezaevinden salıverilen ve Yargıtay'ın cezayı onaması üzerine kayıplara karışan Recep Şimşir'in (27) merkez Seyhan ilçesi Narlıca Mahallesi'ndeki evinde olduğu tespit edildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, sabaha karşı eve operasyon düzenledi. Savcılığın arama kararıyla eve giren ekipler, Recep Şimşir'i yatağında uyurken yakaladı. Kesinleşmiş 33 yıl 11 ay hapis cezası Yargıtay

tarafından onanmadığı için yılbaşında Ceza Muhakemeleri Kanunu'nun (CMK) 102. maddesine göre tahliye edilen Recep Şimşir, Adana Kürkçüler Cezaevi'ne götürüldü. Şimşir, cezaevine götürülürken, "Cezaevinden ben kendim çıkmadım, beni bıraktılar. Benim bir suçum yok" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2011 Salı 12:19:01
Güncelleme :26 Nisan 2011 Salı 12:52:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?