4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Serinlemek isterken boğuldu

Adana'da serinlemek için girdiği sulama kanalında akıntıya kapılarak sürüklendikten sonra su altı polisi tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılan liseli genç hayatını kaybetti.

dinilen bilgiye göre, İMKB Endüstri Meslek Lisesi 9-E sınıfı öğrencisi Oğuz Karakaya (15), arkadaşı Gökhan Ö. ile birlikte Kışla Mahallesi'nden DSİ'ye ait sulama kanalına girdi. Yüzme bilmediği için kanalın araç girişinde suya giren Karakaya, ayağının kayması sonucu akıntıya kapıldı.

Arkadaşının boğulduğunu gören Gökhan Ö., vatandaşlardan yardım istedi. Oğuz Karakaya suyun altında akıntıya kapılırken, vatandaşlar ise ardından suya atladı. Cankur ekiplerinin de suya atlamasına rağmen akıntıya kapılan genç
kurtarılamadı. Olay yerine gelen su altı polisi, Oğuz Karakaya'yı sudan çıkarmayı başardı.

Olay yerinde bekleyen sağlık ekipleri, Karakaya'ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Yüreğir Başkent Hastanesi'ne kaldırdı. Yaklaşık 20 dakika su altında kalan ve acil serviste yaşama döndürülen Oğuz Karakaya, bir süre sonra yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 16:27:11
Güncelleme :4 Haziran 2009 Perşembe 16:30:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?