4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Serseri kurşunun böylesi!

Adana'da bir kadın telefonda oğlu ile konuşurken, bir serseri kurşunun oturduğu evin çatısının tavanını delerek başına isabet etmesi sonucu yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi, Kiremithane Mahallesi 2671 Sokaktaki evinde oturan Ümmü Diler'in (54), başına kurşun isabet etti. Yakınları tarafından Yüreğir Başkent Hastanesi'ne kaldırılan ve yapılan tedavisinde kurşunun başını sıyırdığı anlaşılan Diler, daha sonra taburcu edildi.
Evinde oğlu ile telefonda görüşürken başına kurşun isabet etmesinin şokunu hala üzerinden atamayan Diler, akşam oğluyla telefonla görüştüğü sırada başında bir ağırlık hissettiğini ve evde bulunan diğer oğlunu çağırdığını söyledi.
Diler, oğlu ve gelinin kendinin yanına geldiklerinde kafasının kanadığını gördüklerini belirterek, "Oğlum ve gelinim hemen ambulansı çağırdı. Gelen hemşire ve doktor beni hastaneye götürdü. Hastanede bir gece kaldıktan sora beni taburcu ettiler" dedi.


Evde bile güvende olmadıklarını belirten Diler, "Güler misin? Ağlar mısın? Bilmiyorum. Evimizin üstü çinko ile kaplı. Ancak buna rağmen bana evin içinde kurşun isabet etti. Neye uğradığımı şaşırdım. İlk önce bir şey anlamadım. Hala şoktayım. Mucize bir kurtuluş oldu" diye konuştu.
Doktorun kendisine, şans eseri hayatta kaldığını söylediğini ifade eden Diler, "Kurşun kafamı sıyırmış. Eğer kafamı sıyırmasa evimde ölecektim. Kurtulduğuma çok seviniyorum" dedi.


Diler, olayın olduğu gün komşularının sünnet düğünü yaptığını ancak orada silah sıkılmadığını söyledi.
 

İha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 17:53:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?