4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ses bombası korkuttu

ADANA'DA 2 SES BOMBASI PATLADI

Adana'da bir ihbarı değerlendiren polis, olay yerine yeni ulaştığında ses bombası patladı. Olay yerindeki bir diğer şüpheli paket kontrollü şekilde patlatıldığında ikinci paketin de ses bombası olduğu anlaşıldı. Çevrede maddi hasar oluşurken, 1 hafta içinde Adana'da 4 ses bombası patlamış oldu.

Olay, saat 21.00 sıralarında Tellidere Caddesi üzerinde bulunan bir market önünde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen 4 kişi tarafından market önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Markette alışveriş yapan vatandaşlar arasında kısa süreli panik yaşandı. Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapattı. Olay mahalline yakın duvar önüne bırakılan 2. poşetten şüphelenen polis ekipleri, güvenlik önlemlerini attırdı. Bomba imha uzmanlarının olay yerine gelmesiyle paket fünye ile patlatıldı.

Kontrollü şekilde patlatılan pakettin ses bombası olduğu anlaşıldı. Çevredeki vatandaşların ifadelerine başvuran polis, olaydan sonra kaçtığı tespit edilen 4 kişiyi yakalamak geniş çaplı çalışma başlattı. Yaşanan iki patlamada da ölen ya da yaralanan olmazken, patlamanın etkisiyle marketin camları kırıldı.

Geçtiğimiz günlerde Kocavezir İşmerkezi önünde ve Barajyolu üzerinde bulunan bir dinlenme parkında çöp kutusuna bırakılan ses bombaları patlamıştı. Yaşanan bu olayla birlikte 1 hafta içinde Adana'da 4 ses bombası patlamış oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ADANA'DA 2 SES BOMBASI PATLADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 23:39:01
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 09:43:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?