1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

‘Sevgi Korteji’ne büyük ilgi

18. Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile sinema sanatçıları, geleneksel ‘Sevgi Korteji’nde kent turu atıp, Adanalılar'ı selamladı.

HiltonSA Oteli’nden 13 üstü açık araç ve 4 faytona binen Başkan Vekili Aldırmaz ile sinema sanatçıları, Abidinpaşa, Çakmak, Atatürk, Gazipaşa ve Fuzuli caddelerinde kendilerine el sallayan vatandaşlara karanfil dağıttı.

Konfetilerin patlatıldığı güzergah boyunca vatandaşların sevgi gösterilerini karşılıksız bırakmayan, aralarında Yusuf Sezgin, Nuri Alço, Yılmaz Köksal, Süleyman Turan, Nur Sürer, Yüksel Arıcı ve Mine Soley gibi ünlülerin bulunduğu sanatçılar, zaman zaman hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. “Sevgi Korteji” daha sonra HiltonSA Oteli’nde tamamlandı.

Sevgi kortejine katılan sanatçılar, halkın ilgisi karşısında duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bütün Adanalılara teşekkür ediyoruz. Festival çok güzel geçiyor. Burada olmaktan mutluluk duyuyoruz” dediler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Zihni Aldırmaz ise, festivalin her geçen yıl daha da büyüdüğünü belirterek, “Halkın yoğun ilgisi karşısında mutlu oluyoruz. Bütün Adanalılara, bugün burada bir araya gelerek bizleri destekledikleri için teşekkür ediyorum. Festival, gelecek yıllarda çok daha ileri noktalara gelecektir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2011 Cumartesi 16:22:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?