4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Sevgililer günü indirimi

Adana'da "14 Şubat Sevgililer Günü" öncesi mağazalar, beyaz eşyadan, mobilyaya, kıyafetten, takıya bir çok üründe yüzde 70'e varan indirim yaptı.

Dünyanın ve Türkiye'nin küresel ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçirdiği bir yıla denk gelen "14 Şubat Sevgililer Günü" öncesi mağazalar, satışlara hareketlilik getirmek için hem indirime gidiyor, hem de birbirinden ilginç pazarlama teknikleri kullanıyor.

Bir hazır giyim mağazası sahibi Sevgililer Günü'nde müşteri çekebilmek için kalpler içinde yüzde 50'ye varan indirim yazısının yanı sıra, "Seni her gün seviyorum. Bugün daha çok. Sevgililer Günün kutlu olsun" ve "Kriz bizi etkilemesin sevgilim, sevgi borçsa ben icralığım, sevgililer günün kutlu olsun" yazdı.
Sevgililer Günü nedeniyle beyaz eşyadan, mobilyaya, hazır giyimden, takıya kadar bir çok üründe yüzde 30'dan başlayan yüzde 70'e kadar varan indirim yapıldı.
Adana'da bir hazır giyim mağazası sahibi Sezer Kervan, ekonomik kriz nedeniyle bayramlar ve yılbaşı haricinde iş yapamadıklarını kaydetti.

Kervan, özel günlerde de müşterileri çekebilmek için hediye ve yüzde 70'e varan indirim yaptıklarını belirterek, "Kriz nedeniyle bu yıl Sevgililer Günü bile satışlar iyi gitmiyor. Yarın Sevgililer Günü ama hala yaprak kıpırdamıyor. Önceki yıllara göre çok az satış yapılıyor. Geçen yıl durgunluk vardı. Ancak özel günlerde satışlarda bir hareketlilik yaşanıyordu. Bu yıl bu hareketliliği de göremiyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 10:12:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?