4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Seyhan adayı Özer'den açıklama

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, 29 Mart Yerel Seçimleri'nin ülkemiz ve Seyhan için milat olacağını, her yurtseverin bu bilinçle sandığa sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Hükümetin ülkeyi tanınmaz hale getirdiğini, işsizliğin hiç bu kadar artmadığını, insanların sadaka kültürü ile tanıştırıldığını ve gidişin sosyal patlamaya zemin hazırlar hale geldiğini savunan Özer, "Yurttaşlarımızda artık sabır kalmadı. Bıçak kemiğe dayandı. 29 Mart Seçimleri AKP hükümetine iyi bir ders vermek için önemli bir fırsattır. Tüm ülkemizde olduğu gibi Seyhan’da da halkımız sandığa gidecek ve AKP gerekli tokadı atacaktır. Bu nedenle ben 29 Mart Seçimleri'nin ülkemiz açısından milat olacağına inanıyorum” dedi.

Ekonomik yıkımlara paralel olarak tüm toplumsal değerlerin erozyona uğratıldığını, insanların gelecek endişesi ile bugünü bile yaşayamaz hale geldiğini, demokrasinin lime lime döküldüğünü ileri süren Özer, şunları kaydetti:
"AKP ile ülkemiz geriledi. Demokrasiyi kendilerine göre değerlendirdiler. Seyhanlı, bu olumsuzlukları hem merkezi hükümet hem de AKP’li ve ithal belediye başkanı ile yoğun bir şekilde yaşadı. Ben Seyhanlı'nın, 29 Mart Yerel Seçimleri ile hem merkezi hükümete önemli bir ders vereceğini hem de Tokatlı belediye başkanından kurtulacağını düşünüyorum. Şimdi CHP zamanı diyorum. Atatürk’ün aydınlığı, demokrasiye duyulan güven ve inanç, AKP’yi tarihin derinliklerine gönderirken, Seyhanlı ‘seçim değil, sayım olacak’ diyerek seçmene saygısızlık yapan, insanları etnik kökenlerine göre ayırdığı belirtilen Seyhan Belediye Başkanı'nı memleketi Tokat’a gönderecektir.”

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 15:47:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?